Om mig

Jag heter Annica Magnusson och är 28 år gammal. Jag är mamma till tre döttrar, Samantha (5 år), Mary (4 år) och Ebba (2 år). Vi bor i Huskvarna där jag studerar till förskollärare och tjejerna går i förskolan.

Jag har alltid, så länge jag kan minnas, suttit ner och skrivit ner tankar, händelser och känslor. Allt från dikter, till dagboksskrivande. Jag har ett stort flöde av tankar i huvudet och att ibland få ner dessa i skrift – det gör stor skillnad i allt kaos som ibland infinner sig i mitt huvud.

Vad jag har ett intresse för också, förutom skrivandet, är att jag brinner för släktforskning. Och det kommer hända massor på den fronten det här året som ligger framför oss. Något ni kommer att få vara med om här i bloggen är också om mitt syndrom – Turners syndrom, men också hur det är att leva med en syn- och hörselskada.

Dessutom kommer jag in i ett nytt kapitel i mitt liv då jag nu vid årsskiftet går från att vara gift, sammanboende med barnens pappa till att bli ensamstående med barnen på deltid. Och det är en tuff känsla. En känsla av maktlöshet men ändå beslutsamhet i ett virrvarr.

2DF2080D-8318-47F3-971F-828D4CC07A7F

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close