Jesus lever!

Här hemma tar vi verkligen ut glädjen i förskott. Känns så härligt att kunna glädjas extra länge för någonting. Ikväll pratade tjejerna om att de får klä ut sig till förskolan imorgon med tanke på att påsken är här. Då berättade jag även den teori/tron jag har – om Jesus död och uppståndelse. Och när jag då berättade att på söndagen, på den tredje dagen, var graven tom. Jesus var borta! Då – utan att synkronisera med varandra, börjar alla tre tjejerna ropa glädjetjut sjungades ”Jesus lever! Jesus lever! Halleluja, halleluja! Jesus lever!”

Och mitt hjärta fylldes av glädje, kärlek och lyckorus. Tänk! De sjunger om precis det jag tror på. De sjunger om vad DE tror på. Sången kom verkligen från hjärtat. Och jag… jag njöt. Och spelade sedan upp en sång som betyder otroligt mycket för mig ”Min Jesus över!” (LP-sång)

https://www.youtube.com/watch?v=ww32A2h15D8&feature=share

Såå.. nu är det bestämt. Kyrkan på söndag. Och jag känner mig helt sprallig. Äntligen! Jag vill verkligen dit igen. Min Jesus lever verkligen och under sker varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s