Barnvårdsenheten

Jaa.. ibland, eller rätt ofta blir det inte som man har tänkt sig. Vi tänkte ju att denna helgen dels skulle gå åt till tvättstugan och annars en lugn lördag samt att jag skulle jobba söndag. Men, istället hamnade vi på akuten med Mary igårkväll (läs mer om det här). Och vi blev kvar på sjukhuset. Över natten. Och inlagda på barnvårdsenheten. Det är ju helt klart för Marys bästa… Saturationen (syremätnaden i blodet) ökade inte som den skulle och detta trots kortisontabletter, maxdos av hennes astmamedicin, 2 inhalationer på plats. Enda som hjälpte någorlunda är syrgas. En liter syrgas per minut. Och jag mår så dåligt. Önskar jag kunde ta detta ifrån henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s