5,47 kilometer

Vilken skön start på morgonen det blev. Samantha kom över mitt i natten och har legat tätt intill mig hela tiden. Väcks av Mary som kommer och lägger sig på andra sidan om mig. Vi myser lite och sedan kliver hon och jag upp. En efter en kliver de andra upp med. Och jag inser att eftersom Micke vabbar idag så skulle jag ju hinna… Äh, jag gör det! Jag går till min praktikplats! Tittade på kartor och bedömde tidsåtgången. Jag skulle ju hinna med. Så klockan 7 gick jag hemifrån. Och jag höll ett rätt bra tempo för 50 minuter senare hade jag gått 5,47 kilometer och var därmed framme på min praktikplats. Nu har jag en halvtimme jag bara kan sitta och njuta på – innan jag börjar dagen. Underbart!

Igårkväll firade vi Samantha. Jag var ju hemma och vabbade igår då både hon och Mary hostade och var sämre i deras astma. Så under dagen gjorde vi slajm inne i duschen och alla fyra (mig inkluderad!) tyckte det var så roligt att vi var därinne i över 1,5 timme. Och när Micke slutat jobbet kom även barnens farmor över och det blev pizza och tårta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s