Min sexåring

Åh, men herre GUD! Har jag verkligen en sexåring här hemma? Ja, från och med idag har jag det. Idag fyller min äldsta dotter – Samantha, 6 år! Det är verkligen inte klokt var tiden tagit vägen. För sex år sedan (nästan på pricken) kom vi in till förlossningen och väntade på att få sättas igång. För sex år sedan på minuten var jag ännu inte mamma och Micke var inte pappa ännu. För sex år sedan längtade vi så otroligt mycket att hjärtat skulle spricka efter vårt första barn… Åh, jag kan inte med ord beskriva den lycka jag kände då – och även nu. Jag kan inte ens förklara den lyckliga och euforiska känsla jag känner idag. Speciellt efter i somras… Då jag trodde att jag skulle förlora henne helt och hållet. Att den anafylaktiska chock hon fick skulle göra att jag förlorade min förstfödda dotter för alltid. Att jag skulle fått gå till en grav idag, för att gratta henne på hennes födelsedag. Att jag … Nej, jag ska inte tänka i de banorna. Inte idag. Inte när vi nu ska fira hennes födelsedag och att hon är så underbar, otrolig och helt enkelt fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s