Dille på konstiga maträtter?

Alla jag känner tycker att jag har en konstig smak när det kommer till smörgås och vad man kan ha på dessa. Ja, nu tänker jag inte på den otroligt goda mackan som Micke gör emellanåt, utan på en helt annan sorts macka. Nämligen den på bilden här nedan.

En ljus, mjuk (eller frukost-knäcke, det fungerar nästan bättre!) smörgås med lätt & lagom på. So far, so good – eller hur? På osten lägger jag leverpastej, det ska då vara skivad leverpastej. Okej.. Nu kanske det spårar ur tycker några. Men på detta så lägger jag rödbetssallad. Och detta blir helt magiskt. En julmacka, som jag älskar att äta mitt under sommarens hetaste dagar, bland annat.

Har ni några konstiga (enligt andra) smaksammansättningar eller maträtter?

27067470_10155967193224361_3749796616504354138_n.jpg

En reaktion på ”Dille på konstiga maträtter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s