Vecka 11

img_1373

Tänk att vi är i vecka 11 allra redan. Tiden går riktigt fort, tycker jag. Har det redan gått 10 veckor sedan nyår? Oj, tusan också.. Jag blir helt svettig av allt jag känner att jag inte riktigt hinner med.

Förskolan för tjejerna idag och jag har grupparbete med några från klassen. Vi har ett projektarbete där vi har en plats som… fokus. Detta grupparbete pågår även tisdag till torsdag.

På fredag har vi ett litteraturseminarium i skolan. Den morgonen/förmiddagen kommer även Micke hem en kortare sväng. Vi umgås den kvällen och tidigt på lördagsmorgonen kommer han sedan att behöva åka igen. Men vi får ett dygn ihop i alla fall. På lördag har jag även tvättstugan och söndag kommer att bli lugn för oss, som det ser ut nu.

Hur kommer din vecka att se ut?

4 reaktioner på ”Vecka 11

  1. Ser ut som att du har en riktigt fin vecka framför dig! Hos oss står det två födelsedagsfiranden, jobb och en AW på schemat 😊

    Gilla

  2. Ja jag tycker också veckorna bara springer i väg och det är lite läskigt tycker jag också. Det låter som en bra vecka för dig och en mysig helg. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s