Mer tips på lovsånger

 

 

 

Tänk dig att du sitter fast i tunnlarna igenom Stockholm. Det går cirka 3 km på 30 minuter. Det är varmt. Mitt i rusningstrafiken och allt. Du har åkt i flera timmar (den som åkt längst av er i bussen har åkt från Umeå, du själv har åkt från Härnösand). Nu är det dags för någonting att hända tänker du. Plötsligt hör du denna låten i bilen. Chauffören skruvar upp volymen på absolut högsta som går. Alla i bilen vevar ner sina fönster. Det går folk vid sidan av. Bilarna intill har också nedvevat på grund av värmen.. Alla i bilen sjunger med av fulla halsar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s