Kopia på min journal

Idag har jag fått en del av min journal på posten. Det är enbart från barnmottagningen i Umeå, dock saknar jag från otroligt många andra instanser så jag ska skicka efter från alla – sedan ska jag samla ihop allt detta och det ska slutligen bli en bok hade jag tänkt. Hoppas den blir mer åt det skönlitterära hållet än en ren faktabok trots allt.

Jag måste ringa runt på måndag och begära journalkopior från barnkliniker från ytterligare tre ställen, från öronmottagning från tre ställen, från ögonmottagningen från tre ställen, från hjärtmottagning från ett ställe. Det blir en hel del med andra ord.

Men det var en riktigt spännande läsning idag när jag läste igenom journalen..! Det gav mig verkligen en … tankeställare. En liten inblick i hur mina föräldrar tänkte, hur jag var och hur andra uppfattade mig.

Har du begärt ut din journal från hela din vårdtid/uppväxt? VHur var det i så fall? Och om du inte gjort det – är det något du kan tänka dig att göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s