Sammanfattning av februari 2019

Februari var månaden då det skedde så ofantligt mycket i mitt liv, men samtidigt pågick allt bara som vanligt. Konstigt det där…

  • Populäraste inlägget som blev läst flest gånger var: Straff som uppfostransmetod?! och där kom det även att bli hela 29 kommentarer.
  • Det har varit Turners syndrome awareness month hela februari, vilket syntes tydligt här i bloggen där jag skrev totalt 29 inlägg som handlade om just detta. Inlägget om hur det har varit för mig hittar du här, och hur det gått för Samantha hittar du här.
  • Jag gjorde en film som sammanfattade mina sex senaste år. Barnens födslar och hur de vuxit upp. Den kan du se här.
  • Jag har jobbat på, på mitt nya jobb som timvikarierande undersköterska. Där gjorde jag även en film en dag om hur det går på jobbet, den kan du se här.
  • Mary var på en extra BVC-kontroll (som slutligen blev en 5-års kontroll). Det kan du läsa mer om här.
  • Jag hann även med en underbar helg i Arvika tillsammans med familjen, en bild därifrån kan du se här.

Mycket mer har ju skett även utanför bloggen. Jag har påbörjat en ny kurs i min utbildning som förskollärarstudent – en som heter Didaktiskt arbete i förskolan. Den är på 15 hp och jag tycker den är väldigt intressant! Som jag nämnde tidigare har jag ju jobbat på som en galning på jobbet med. Jag tror totalt att det skulle ha blivit 50% arbetstid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s