Hjärtan, av hjärtat

Igår kom det ett paket med posten. Ett litet. Det stod adresserat till Micke men då han kom hem sa han att det var till mig. Jag öppnade det och fann en ljusrosa ask. Öppnade asken och däri låg detta underbara armband. Och ni kan tro att tårarna rann. Var så överraskande och så underbart.

3 reaktioner på ”Hjärtan, av hjärtat

 1. Mick

  Men…men….du har ju skrivit tidigare att ni skulle separera, du skulle flytta till egen lägenhet i början på detta året? Härligt om ni hittat tillbaka till varann i så fall!

  Gilla

 2. Sara S

  Hmm.. bara en enda sak? Det är antingen ett foto som hänger, inramat, på väggen där mina yngsta barn kramar om varandra, eller en låda med minnen efter min pappa och min farfar.. Jag kan faktiskt inte välja just nu utan måste nog klura längre på den frågan.
  En perfekt dag är en dag som tillbringas med familjen på något all inclusive hotell (så slipper vi rodda med måltider) med vacker sandstrand och barnen är på riktigt bra humör hela dagen. En dag där vi skapar lyckliga minnen tillsammans.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s