Knappt en ledig stund

Jag har inte bloggat på fyra dagar nu. Och det känns i mina fingrar måste jag säga. Jag är helt rastlös i just att få skriva av mig. Men vad har hänt dessa dagar då? Jo, jag har jobbat, skickat in en hemtenta och jobbat på lite mer samt haft föreläsningar i skolan. Det har inte varit en lugn stund någonstans känns det som. Alltid någonting att göra. Alltid någonting att tänka på eller att planera inför.

Någonting jag älskar dock är att få dessa påminnelser om tiden som varit och vad man gjorde åren innan.. Här är (som ni ser) Ebba, hon älskar fortfarande att hjälpa till i köket med matlagning och att duka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s