Mamma..!

Ikväll var jag så otroligt trött och bara slötittade i telefonen då Samantha ropade på mig.

Samantha: ”Mamma!!”
Jag: ”Jaaa?”
Samantha: ”Ska vi inte ta sprutan ikväll?”
Jag tittar på klockan och blir chockad… ”Joo, det ska vi. vad bra att du påminde mig om det. Vänta, så hämtar jag salvan!”

Och så blev det… Sprutan togs även ikväll. Och oj, så duktig hon är. Hon längtar så otroligt mycket efter imorgon för då ska hon få ett diadem efter kvällens spruta. Då har hon tagit den i en hel veckas tid. Min otroligt modiga och förväntansfulla tjej!

11 reaktioner på ”Mamma..!

 1. Läs gärna inlägget från igår (Samanthas tillväxthormonsbehandling) så får du veta hur vi började den här gången. Men det ska bli varje kväll under åtminstone 10 år drygt. Och det är på grund av att hon har Turners syndrom, ja. ☺️

  Gilla

 2. Vilken duktig tjej du har som påminner dig! När jag var i hennes ålder var jag livrädd för sprutor och att ta dem men hon är verkligen modig. 🙂

  Gilla

 3. Anneli Sjöblom

  Vilken duktig och fin tjej du har ❤️ Klart att hon ska ha ett diadem, det är hon värd.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s