Kändisar med Turners syndrom

 • Linda Hunt, känd som ”Hattie”, Henrietta Lange, i NCIS: Los Angeles är en av de mest kända personerna som har Turners syndrom.
 • Janette Cranky, en skotsk skådespelade som medverkat i bland annat The Krankies Klub och The Krankies Elektronik Komik. Även hon har Turners syndrom.
 • Dr. Catherine Ward Melver, en genetiker som också har diagnosticerats med Turners syndrom. På grund av hennes ”situation” så har hon inte kunnat föda barn utan istället adopterat ett barn från Kina.

11 reaktioner på ”Kändisar med Turners syndrom

 1. Tycker det är viktigt att även kända människor finns i olika variationer och med både vanliga och ovanliga sjukdomar. Det får en själv att kanske våga ta steget ut. Har själv en ovanlig sjukdom och saknar en gemenskap

  Gilla

 2. Så skönt att se att det finns så många andra med denna sjukdom. Förstår att du kanske känner att det känns lättare att se kända människor som öppet gått ut med detta och tex adopterat då de inte kunnat fått egna barn. Intressant! Kram ❤

  Gilla

 3. Ohh det visste man ju faktiskt inte =D, många fler än man vet. Ang tösen hår, vår hös har redan kortklippt hår. Det är bara det att hon i regel alltid har inbakade flätor en på vardera sida och har hon legat med dem på natten och de blivit för tuffsiga så måste jag ta ur och göra ngn ny frisyr och då var det för busigt för att kunna få ngn ny fin frilla därav behövdes det tvättas. Vår tös hade långt innan och det var för mtjockt och mycket jobb med det

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s