Sent en kväll

I förmiddags ringde de från jobbet och frågade om jag kunde rycka ut extra och jobba kvällen. Vilket jag ju kunde då Micke är hemma denna helgen. Så jag har tillbringat kvällen med ett otroligt roligt och givande jobb.

Det enda tråkiga är att jag ju jobbar imorgonbitti med – vilket resulterar i att jag inte träffar barnen förrän jag kommer hem imorgon, efter jobbet kring 15-16 tiden. Ett helt dygn utan att få prata, gosa och leka med dem. Ett helt dygn. Tråkigt! Så otroligt tråkigt tycker jag. Men, mycket skratt och mycket som jag känner går bättre och bättre på jobbet. Kommer bli kanon att jobba med detta i sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s