Två om dagen

Idag var vi på kontroll med Samantha på sjukhuset. En kontroll för allergin (vanlig uppföljning) men längd och vikt gjordes. Nu är hon 102,5 cm och väger 15,25 kg (som 5 år och 9 månader gammal). Jag mätte för skojs skull även Mary. Hon visades sig vara 103,3 cm lång. Mary har alltså gått om Samantha i längd – vilket inte uppskattades av storasyster…

Vad gäller sak nummer två handlar det om släktforskningen och fotografier. Jag älskar att få tag i fotografier av och från släktingar. Det ger mig mer glädje i släktforskningen. Det ger mig bild på personen bakom all fakta jag fått uppradat framför mig. Det ger mig en känsla av att komma nära, att få lära känna personen på bilden. Idag fick jag äntligen se bild på mim farfars mamma, hennes make, deras gemensamma barn och dessutom på några bilder fanns min farfars morfar med. Dessa är helt enkelt ovärdeliga för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s