Leos lekland

Som ett avslut på helgen valde vi att åka till Leos lekland och bara leka av oss massa energi. Och de sprang. Jag sprang. De hoppade, åkte massor med rutschkanor och hade världens roligaste tid kändes det som. Deras pappa och farmor var även de med men mest ”på marken”. Vilket ändå var skönt, någon som kunde hjälpa dem med att dricka, som kunde hålla koll på den/de jag inte var med för tillfället.

Men det blev mer än 4 timmar på plats och slutade med att jag behövde sova drygt en timme efter att vi kommit hem. Så extremt trött hade jag blivit där. Något jag önskar är väl egentligen ett årskort där för hela familjen som gör vi kunde åka dit varje helg. Vilken dröm! Vilken motion och vilken träning – på ett roligt sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s