Första dagen på nya jobbet

Idag gäller det! Första arbetspasset på det nya jobbet. Det känns nervöst, det känns spännande och det känns helt som det ska ändå.. Jag älskar detta, att kunna få vara en del i att människor mår bättre. Att de kanske till och med blir friska igen. Jag önskar också verkligen att jag kan få lysa upp deras tillvaro lite. Kanske jag har för stora förhoppningar om mig själv men.. Jag älskar att se andra le, att se dem skratta och ja.. Ha hoppet kvar. Jag älskar också att få höra äldre berätta om deras liv och hur de har levt.

Något jag däremot behöver friska upp ordentligt är allt detta med blodprovstagningar, kateterinsättningar, EKG och ja allt kring olika tester och prover som ska tas. På äldreboenden sköter sjuksköterskan om allt detta – därav en stor klunga undersköterskor som aldrig ”får” göra en stor del av deras arbetsuppgifter.

img_4759

15 reaktioner på ”Första dagen på nya jobbet

 1. Så spännande med nytt jobb. Hoppas att det har gått bra. Vilken fin sak att brinna för – att hjälpa människor och få dem att le! Sådana som dig behöver vi fler av.

  Gilla

 2. Men vad roligt att du känner så 😀💕 duktig du ör som vill och kan hjälpa andra och få deras dagar att lysa. Ser även att du jobbar inom samma stad som jag bor i , yey Jönköping 💕

  Gilla

 3. Sara S

  Rent spontant så tror jag att det fick och kommer att gå, jättebra för dig. Dinkärlek för att få andra att må bättre kommer garanterat också att bidra till att du gör andras dagar bättre!

  Gilla

 4. Jag sitter här nu i slutet av dagen och bara hoppas hoppas hoppas att första dagen på nya jobbet är eller har varit helt fantastisk. Du skriver så fint om det, med så mycket hopp. Det behövs fler som dig i branschen ❤️

  Gilla

 5. Jag tror absolut inte att du har för höga tankar om dig själv. Är säker på att du gör många människor där ute otroligt glada i ditt yrke 🙂 Det var det bästa jag visste när jag jobbade inom vården också – att se hur ens blotta närvaro verkligen kunde göra en annan människas dag. Så fint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s