Vilken start på veckan!

Inatt vaknade jag, kallsvettig och illamående. Dröjde inte länge förrän att jag insåg att jag med drabbats av den inte så lite otrevliga magsjukan. Men tycker denna sväng har varit konstig.

Först blev Ebba dålig vid läggningen på torsdagskvällen, var fortsatt dålig hela natten + dagen efter. Men somnade lätt på fredagskvällen och vaknade upp pigg och fräsch på lördagsmorgonen. Mary blev dålig vid 14-tiden på lördagen. Var därefter dålig enbart den eftermiddagen/kvällen. Vaknade pigg och fräsch på söndagen. Ingen annan blev dålig på söndagen – däremot jag på småtimmarna imorse. Men redan nu börjar jag känna mig bättre. Inte lika illamående, som tur är. *peppar peppar*

Det jag däremot är besviken över är att jag inatt fick ringa och sjukanmäla mig på det nya jobbet. Börja mitt första arbetspass med att sjukanmäla mig. Tråkigt – men jag vill absolut inte smitta ner någon annan heller.

Meen.. Sockerutmaningen rullar nu in på sin andra vecka…

5 reaktioner på ”Vilken start på veckan!

 1. Fy och börja sin vecka såhär. Hoppas att du mår mycket mycket bättre nu såhär på kvällen. Tråkigt tat behöva sjukanmäla sig men att inte behöva smitta någon går ju allt först

  Gilla

 2. sandi_fighter

  Fy för magsjukan. De ville nog hellre ha dig hemma än att bli smittade 😉
  Skönt att den ändå inte var så tuff ❤

  Gilla

 3. Usch! Vilken dålig start på veckan 😔 Bra att du sjukade dig, det hade ju varit mycket värre om du smittat någon första dagen 😅🙈

  Krya på er 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s