Yes, än kan jag!

Gårdagens tenta tror jag gick bra! Det kändes bra när jag gick därifrån i alla fall. Det värsta som kan ske är att jag skulle få göra om den helt enkelt. Men, det började inte speciellt bra måste jag säga. Redan på nattningen på torsdagskvällen började Ebba att spy och få diarré flertalet gånger. Slutade med att hon fick sova i soffan i vardagsrummet, hon mådde fortsatt illa hela natten och jag satt bredvid henne/låg i den andra soffan om vartannat genom hela natten. Vilket inte gav mig någon direkt sömn överhuvudtaget. Micke åkte iväg och jobbade förmiddagen och sedan kom han hem och jag skyndade mig iväg till tentan. Sedan direkt hem till sjukstugan som ju hade fortsatt hela dagen. Men, som genom ett trollslag vaknade hon idag och var helt pigg och kry.. Leker på som vanligt, maten får hon behålla och ja – ingenting har skett sedan igår kväll vid 18-tiden något. Så vi räknar ner dessa 48 timmar nu.

Men på vägen till tentan ringde det från sjukhuset där jag var på arbetsintervju i måndags (minns ni? Annars kan ni läsa om det här!) och berättade att de ville anställa mig som timvikarie nu för våren och dessutom då som sommarvikarie på samma avdelning. Och jag tackade givetvis ja, utan tvekan. Enda kravet jag hade var att få vara ledig vecka 27. För då ska jag till Norrland och Lapplandsveckan. Vilket de inte såg som något problem alls. Första gå bredvid – passet kommer faktiskt att vara redan nu på måndag. Så jag känner mig både upprymd, osäker på min roll som undersköterska (så pass nu va?) och glad.

img_5183

26 reaktioner på ”Yes, än kan jag!

 1. Vad skönt att det verkar ha vart en lätt magsjuka hon fick. Jag håller tummarna att hon får behålla maten. Så roligt att du fick jobbet, så glad jag blir för din skull 😃

  Gilla

 2. Sara S

  Grattis, så kul. Spännande och motiverande med en ny arbetsplats och hur guld är det inte att få kicka igång på direkten?

  Gilla

 3. Pärla

  Usch så jobbigt med sjukstuga men skönt att det kändes bra med tentan. Och såklart, grattis till jobb!

  Gilla

 4. Madelene

  Så roligt att du fick tjänsten som timvikarie, grattis!! Håller tummarna att tentan gick bra och att du slipper göra om

  Gilla

 5. Vad jobbigt att hon blev dålig men vad skönt att hon mår bättre nu. Kul att du har en bra känsla kring din tenta. Du klarade den säkert! Vad pluggar du till?

  Grattis till ditt nya jobb. Så himla roligt att du fick jobbet. 🙂

  Gilla

 6. Jag pluggar till förskollärare! 🙂
  Tyvärr är det mellandottern Mary nu som drabbats. Jobbigt dock med sådant när det dessutom gått mer än 20 timmar mellan att Ebba blev piggare/inget mer symtom och att Mary drabbades..

  Gilla

 7. Men grattis till jobbet!! Grymt ju! tror absolut att tentan gick bra, håller tummarna<33 Stackars liten, asså hemskt med magsjuka eller vad det nu var, hoppas inte det går vidare till nästa nu bara. Kram ❤

  Gilla

 8. Så roligt att det kändes bra med tentan 🙂 Som du säger får man ju göra om den annars men skönt att slippa det 🙂 Grattis till att ha blivit tim- och sommarvikarie 😛

  Gilla

 9. hnilssonlange

  Grattis till Timanställning o sommarjobb måste va skönt o ha det kirrat såhär tidigt på året! Jobbigt med dålig sömn innan en tenta, strongt av dig att ge dig iväg o skriva den. Håller tummarna för du klarar den o ingen Annan hemma hos er blir sjuk nu

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s