Filmtips för barn!

Jag vill passa på att tipsa om en film som åtminstone mina barn har fastnat för och vill se varje dag. Den heter Stjärnan på svenska (The star – originaltitel). Den handlar helt enkelt om en Åsna och hans vänner. Åsnan drömmer om något mer än att dra en kvarn runt, varv för varv… En dag rymmer han och han hamnar hos någon han aldrig skulle kunna föreställa sig vara mor till en framtida kung för en hel religion . Vi snackar om åsnan som bar Maria från Nasaret till Betlehem vid tiden för skattskrivningen. Den finns på Viaplay, vet jag om i alla fall!

”En liten men modig åsna och hans vänner blir de osjungna hjältarna i den allra första julen.” 

 

17 reaktioner på ”Filmtips för barn!

 1. Ååh vad mysig den lät! Dessutom kul att få in lite religion i en barnfilm, alltid bra ju! Hade jag haft barn hade jag absolut låtit dem se den, den lät så bra. Kram<3

  Gilla

 2. Den har jag för mig att barnen har pratat om, men jag har själv inte sett den. Gillar annars att kolla på film med barnen, helst då filmer som man som vuxen också kan få ut något av och skratta lite åt.

  Gilla

 3. Kathrinea Living

  Men åh vad rolig denna filmen verkar vara! Ska nog kolla på den imorgon med barnen 😀

  Gilla

 4. Åh! Såg att någon skrev att den finns på viaplay. Denna ska jag verkligen visa dottern imorgon som varit lite krasslig. Tack för ett bra tips, hon älskar nämligen stjärnor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s