Spontanitet är min grej

Idag när jag satt på lektionen ringde min telefon. När lektionen var slut ringde jag upp. Det visades sig vara en som ville ha mig på en arbetsintervju. Sagt och gjort, bara hem och äta lite snabbt innan jag åkte till arbetsintervjun. Och den intervjun gick strålande, eller kan man säga annat när både jag och den som intervjuade skrattade genom hela mötet?!

Men får jag jobbet så är det en hel del i min profession som undersköterska som måste uppdateras känner jag. Rent praktiskt, alla prover som kan tänkas ligga på ”mig” att ta (tex blodprover, urinodlingar osv) samt alla tester såsom EKG och likande. Men ett jobb som jag känner jag skulle trivas på!

12 reaktioner på ”Spontanitet är min grej

 1. GUD VAD KUL! Hoppas att intervjun mynnar ut i någonting som blir toppen för dig. Förstår att det kanske känns lite läskigt att du behöver uppdatera en del men det är ju bara fint att få möjligheten att göra det ❤️

  Gilla

 2. Elisa

  Vad kul att det gick så bra! Jag håller tummarna för din skull. När du väl börjat i så fall är du alldeles säkert snart inne i alla momenten igen. 🙂

  Gilla

 3. Åh, så roligt att komma iväg på en intervju så spontant och att det kändes så bra. Jag ska hålla tummarna för dig 🙂

  Gilla

 4. Håller tummarna för dig. Gör man inte alla de uppgifterna regelbundet så blir man lite ringrostig. Är själv uska, men jobbar som stödassistent- Hade nog aldrig klarat av att jobba på ett sjukhus.

  Gilla

 5. Pingback: Yes, än kan jag! – Trebarnsmamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s