Ett barn är borta!!

Skräcken jag kände imorse är inte att leka med direkt. Jag gick som vanligt in till tjejerna. Tänkte börja med att väcka Ebba. Men Ebba låg inte i sin säng! Jag sprang tillbaka in till vårt sovrum och tittade efter, vilket barn hade legat tätt intill mig inatt? Samantha, inte Ebba. Men var är Ebba då?! Sprang tillbaka in till deras rum. Letade under alla sängar, i Marys säng och i Samanthas säng. Ingenstans var hon! Letade i vardagsrummet. Inte där heller. Inte på toaletten eller i hobbyrummet. Sprang till Micke och frågade om hon låg hos honom. Men det gjorde hon inte. Jag gick tillbaka in till deras rum, gråten i halsen. Var är hon?!? Tänder lyset ordentligt… Av en tillfällighet får jag blicken på deras gosedjurslåda…. DÄR ligger hon. Ebba hade tagit sin filt, flyttat sig från sin säng till lådan med alla gosedjur och somnat om.

Älskade, goaste och tokigaste ungen min. Du skrämmer mig till döds snart! ❤️

20 reaktioner på ”Ett barn är borta!!

 1. Men åh gud så sött!!!
  Förstår paniken, verkligen!!!
  Har hänt här att jag har somnat tidigt med en av de små och sen när jag vaknar dagen efter så fattas en av mina stora killar. Då har han ringt när jag sovit och frågat om han fått sova över hos en kompis. Så vet precis den där paniken när ett barn bara är spårlöst borta.
  Jag lyssnar mycket på true crime poddar och där är det ju barn som blivit kidnappade från sina hem mitt i natten. så det är ju inte omöjligt att de försvinner :/ Skönt att hon inte var längre bort än i gosedjurslådan 🙂 Tokiga ungar!!!

  Kram kram

  Gilla

 2. Men vad gulligt!!förstår paniken med att hon inte finns någonstans sen hittar du hon där, dock ser det inte bekvämt ut så hon måste ha vart super trött!!

  Gilla

 3. men fy för den paniken!! Förstår att du måste blivit livrädd. Men gud vad sött att hon låg där😂
  Barn är så roliga haha!

  Gilla

 4. Den paniken vill man ju inte få. Måste ha vart jätte jobbigt innan du hittade henne. Tänk att barn kan lägga sig och sova på såna konstiga ställen 🙈

  Gilla

 5. Det där tror jag hade skrämt slag på vilken förälder som helst, värsta mardrömmen! Tur hon inte var borta utan bara vart så himla söt och somnat någon annanstans, ställningen ser inte så bekväm ut men antagligen tyckte hon själv det eftersom hon somnade. Sötungen!

  Gilla

 6. Åh, jag kan inte ens föreställa mig paniken! Min syster försvann en gång när jag var liten..tror halva byn var involverad i att leta, och så hade hon krupit in i en byrå och lagt sig….

  Gilla

 7. Shit jag förstår verkligen paniken! Det påminde mig om en grej. När min extra dotter var liten brukade hon slå huvudet i väggen i sömnen, alltså medvetet. Panikens mamma när man försöker sova och hör en stor smäll..

  Gilla

 8. Amen vilken Gullunge, men inte skjysst att skrämmas så! Undrar varför hon fick för sig att lägga sig där? 🤔

  Gilla

 9. Men guuud, fick nästan panik själv, haha. Var likadan som barn, har alltid gått i sömnen, så brukade ställa ihop dem och lägga mig på dom, heh<3

  Gilla

 10. Jag kan bara tänka mig vilken panik du fick! Så hemskt att springa omkring och leta efter henne överallt. Men så söt hon var där hon låg och sov i gosedjurlådan 🙂 ❤

  Gilla

 11. Anneli Sjöblom

  Amen du, jag förstår verkligen din panik 😰 Men så sött att hon lagt sig där. De har så roliga idéer.

  Gilla

 12. Madelene

  Men gud förstår verkligen paniken, tur att hon inte hade försvunnit längre än till lådan med gosedjuren. Så himla gullig

  Gilla

 13. Sara S

  Vilken skräckupplevelse till en början men så härligt avslut. När jag var liten så var mina gosedjur just en stor trygghet och jag hade nästan alltid alla (det var många) under täcket i sängen när jag skulle sova ”om en jägare skulle komma under natten”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s