Om 11 år

Jag läste på bloggkommentatorernas blogg igår att de firade 11 år som blogg och firade detta med att avsluta bloggen. Det fick mig att tänka efter. Vad gör jag om 11 år och vad sker i mitt liv då?

Om 11 år är jag 40 år. Jag har en 16 åring, en 15 åring och en 13 åring här hemma. Jag är med all säkerhet utbildad förskollärare och jag hoppas jobba som antigen med det eller som egenföretagare där jag dels reser omkring med föreläsningar, dels skriver böcker och anordnar läger/konferenser men också har teckenspråkskurser.

Lever min mamma så är hon då 69 år då. Jag har troligen fått något syskonbarn till..

Vad har hänt under dessa 11 år som nu har gått, egentligen? För 11 år sedan var jag 17 år. Jag träffade Micke via internet. Jag gick första året i gymnasiet. Det är mycket som skett – på gott och ont.

Var är du om 11 år?

13 reaktioner på ”Om 11 år

 1. hnilssonlange

  11 år är en ganska lång tid, jag bor nog i hus med min sambo och har förhoppningsvis 2 barn.

  Gilla

 2. Sara S

  Om 11 år så är min enda klara plan att jag vill få vara kvar här hos mina barn, livet har lärt mig att inte ta något för givet. Jag hoppas också på att ha pluggat några kurser tills dess.

  Gilla

 3. Wow vad mycket historia. Tack för att du delar din reflektion. Om 11år… ja då. Hm. Har tänkt fem år framåt men inte 11! Då är barnen 13 och 11. Gissar på att de delvis hemskolas under våra längre resor då maken fotograferar och jag föreläser jorden runt 🙂

  Gilla

 4. Ja tiden går väldigt fort och jag själv brukar tänka vad gör jag när är si o så. Det är spännande men lite läskigt 🙂

  Gilla

 5. sandi_fighter

  Spännande att läsa dina drömmar ❤
  Jag är 51 om 11 år, har en 21 åring och en 19 åring här hemma (antar att vi förbereder till student)
  Jag hoppas jag även har ett fosterbarn eller liknande, jag går hemma. Jobbar som influenser ihop med att ta hand om hemmet ❤
  Spännade att fantisera ihop ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s