En dag i skolan

Idag hade jag, tillsammans med en grupp andra elever, redovisning på schemat. Vi skulle presentera varsin forskningsdesign (rent krasst beskriva ett område/ämne vi skulle vilja forska kring och även hur vi skulle gå tillväga). Det är såhär jag tycker att det är svårast att hänga med som hörselskadad (och dessutom med trasiga hörapparater). Sitta vid ett ovalt, avlångt bord, försöka lyssna på en redovisning vid andra sidan bordet och då även kunna ge dem relevanta frågor efteråt.

Alltså, för att kunna ordna med bra och relevant hjälpmedel som kan komma att hjälpa mig i skolmiljön så ska jag imorgon åka till hörcentralen och försöka laga hörapparaterna samt undersöka vilka hjälpmedel jag har rätt till att använda mig av.

img_0935
Bilden togs 1 november, men samma känsla då som nu. Anteckningar, cola och lyssnande… 

3 reaktioner på ”En dag i skolan

  1. sandi_fighter

    Usch förstår att detta måste vara supertufft 😔 hoppas de hittar ett hjälpmedel åt dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s