Vilken skatt!

Nu i resan till Stockholm fick jag uppleva en hel del känslor, situationer och ställen jag tidigare enbart kunde drömma om.

Jag fick se huset där min pappas halvbror föddes. Där även deras gemensamma pappa (min farfar) bodde under lång tid. Jag fick se huset där de bodde då min farbror var vuxen. Vad overkligt. Vara så nära dessa platser, veta att just han bott där. Att veta att han levt och upplevt massor i dessa ställen…

Jag satt och åt lunch med en släkting till min farbror. Han hade med sig en hel del fotografier som verkligen gjorde min dag. Så många kort. Så mycket dessa kort kunde berätta om min farbror och hans uppväxt. Om hans somrar och vilka han umgicks med. (Kortet nedan är på min farbror.) Dessa kort är verkligen en stor skatt känner jag. Så otroligt värdefullt och så sentimentalt stort värde.

En reaktion på ”Vilken skatt!

  1. Så kul att du fick uppleva sånt som du bara hade kunnat drömma om 🙂 Jättekul att du fick se en hel del foton 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s