Grattis Ebba!

Grattis Ebba på din treårsdag! Du är en helt underbar skapelse som ger energi och skratt till alla i din omgivning. Du tar för dig av livet och du omfamnar livet. Du skrattar, du kramar mer än gärna de i din omgivning. Du ser upp till dina systrar och du är helt enkelt underbar i ditt sätt att leva livet varje dag. Du skiner upp som solen då man kommer hem till dig. Du har världens varmaste och otroligt genuina kramar. Du är verkligen ens solsken i livet.

Tänk, nu är du hela tre år. Du börjar bli stor. Om ett halvår flyttar du upp till storbarnsavdelningen på förskolan. Tänk, min minsting… Du klättrar överallt, hoppar och springer. Aldrig still mer än några sekunder. Jag önskar dig världens bästa dag. Jag älskar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s