Galet spontant

Igår, efter att jag checkat in på vandrarhemmet insåg jag en sak… Jag ville tatuera mig och det NU. Sökte på google efter någon öppen tatueringsstudio, ringde dit och hörde hur länge de skulle ha öppet och åkte sedan direkt dit via tunnelbanan (inkl ett byte + 1,5 kilometer gång). Det blev en helt underbar, enkel, tatuering som hyllning till mina barn. Och från telefonsamtalet, tills att skissen var färdig, men även förberedelserna och själva tatueringen var klar och inplastad tog det bara 1,5 timme. Och jag riktigt älskar den tatueringen. Fler såna enkla ska det bli framöver. Det lovar jag!

7 reaktioner på ”Galet spontant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s