I detta nu…

I detta nu sitter jag på bussen på väg mot Stockholm. Jag har ett dygn av egentid framför mig. Bussen avgick 07.10 från Jönköping och jag är framme 11.25 i Cityterminalen. Där kommer jag att mötas upp av en nyfunnen släkting till mig. Han ska ge mig en guidad tur på Södermalm. Mycket av historiskt värde för min del. Adresser där mina släktingar har bott och liknande. Men sedan vid maten ska vi titta på kort han har på släktingar jag aldrig har fått chans att träffa, jag ska visa honom min släktforskning och vad jag har kommit fram till.

Och ikväll kommer jag ha lite egentid med en vän då vi ska på bio tillsammans. Jag åker hem först imorgon, men även då ska jag hinna med lite släktforskning innan. Jag vill hinna besöka Skogskyrkogården nämligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s