Boktips!

Igår skrev jag ett inlägg om hur min syn på barnuppfostran är. Och idag tänkte jag dela med mig av tre böcker i samma anda så att säga. Dessa är mina ledstjärnor. De ger mig så många bra tankeställare att jag måste tänka efter, omvärdera saker och faktiskt ändra mig i vissa situationer i kontakten/kommunikationen med tjejerna.

10 reaktioner på ”Boktips!

  1. Bra tips! Ska kolla upp dessa då jag har ett par bekanta som är ute efter liknande böcker då de är halvvägs i graviditeten.

    Gilla

  2. Pingback: Det är föräldrarna som trotsar – Trebarnsmamman

  3. Pingback: Önskeinlägg: Jesper Juuls tankar i min uppfostran? – Trebarnsmamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s