Svar på frågestunden

Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat från och till sedan jag var i högstadiet, så kring 13-14 år nu. Däremot knappt ett år på varje blogg (oftast mindre..). Jag har varit så otroligt rastlös. Nu hoppas jag på att få ha ett sådant stabilt ”intresse” och glöd för denna blogg, att det håller sig i flera år.

Vad är det roligaste med att blogga? Jag tycker det är integrationen mer er som läsare. Att ni kommenterar och vi får en dialog.

Varför bloggar du? Egentligen för att få ner tankar och funderingar, frågeställningar och livssituationer jag befinner mig i. Men också för att sprida information, att berätta hur läget faktiskt är.

Varför började du blogga på denna sidan? För att det jag skriver mest om handlar om mitt liv som mamma. Om livet med barn och allt kring det.

Har du fått blogglön då du bloggat? Nej, faktiskt inte. Allt är på hobbynivå. Men vill en dag kunna få in en extrainkomst på detta.

Var gick du i gymnasiet? Jag gick på Risbergskaskolan i Örebro åren 2007-2010. Där fanns det inkluderat ett riksgymnasium för döva och hörselskadade. Jag gick då samhällsvetenskapliga linjen.

Vad har du för mål i livet? Hm, att alltid finnas där för mina barn – oavsett deras situation. Att ta förskollärarexamen och jobba inom detta. Att hitta ett ställe som verkligen känns som hemma för mig. Att visa tjejerna min tro och att på alla sätt och vis låta Gud lysa igenom mig, i allt jag gör.

img_1176

4 reaktioner på ”Svar på frågestunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s