Planering och drömmar inför 2019

2019 är ett år där jag tror mycket kommer att hända i mitt/familjens liv. Dels har jag sökt jobb inom vården för sommaren (studerar ju mot att bli förskollärare under själva läsåret), jag planerar för minst en resa upp till Norrland under året, men troligtvis blir det ändå kring 2-3 resor. Jag har även anmält mig till ett studentambassadörskap för högskolan jag studerar på, vilket kan resultera lite i olika resor runt om i landet.

Jag vill även kunna umgås med min bästa vän och tjejernas gudmor – Jossan. Hoppas verkligen vi finner tid för att umgås. Kanske en weekend någonstans, någon gång?

img_0984
Från vänster: Ebba, Mary, Samantha, Jossan med hennes bonusbarn i famnen.

Samantha börjar i förskoleklass till hösten, det kommer vara en stor milstolpe i hennes liv. Hon vill även göra ett försök med tillväxthormonsprutorna (berättar mer om detta i ett eget inlägg). Mary och Ebba kommer att vara kvar på förskolan ytterligare en tid. Mary har ett år (1,5 år) till där innan hon börjar förskoleklass. Ebba, som blir 3 år i januari, ska efter sommaren flytta upp till storbarnsavdelningen på förskolan. Så spännande. Blir mycket nytt för alla barnen ändå.

Jag vill även hitta en aktivitet på fritiden som passar dem. Tex fotbollsaktivitet till Ebba, dans till Samantha och så hitta på någonting med Mary – tex bada eller liknande…

Hur ser ditt år ut för dig? Vad längtar du efter och vad har du planerat in?

3 reaktioner på ”Planering och drömmar inför 2019

  1. Jag hoppas på att få godkänt från FK de hade underlättat som attans för mig. Ut över de så har jag inte planer så. De kommer kanske en valp till sommaren men vet inte

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s